Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Запоріжжі проведуть пробний пуск опалення: коли і де саме

У Запоріжжі проведуть пробний пуск опалення: коли і де саме

У Запоріжжі проведуть пробний пуск опалення: коли і де саме

Ілюстраційне фото

Сьогодні, 16 жовтня, у Запоріжжі розпочнуть пробний пуск теплових мереж у рамках підготовки до опалювального сезону. Пуски проводитимуть у всіх районах Запоріжжя.

Про це повідомляє Концерн МТМ. 

З 16 до 24 жовтня проводитимуть пробний пуск теплових мереж у всіх районах Запоріжжя. Це робиться з метою підготовки систем теплоспоживання до пуску циркуляції.

Графік пробного пуску теплових мереж у Запоріжжі. Фото: Концерн МТМ

Для того щоб у будинках запоріжців було опалення, системи мають бути заповнені та перебувати під тиском. Також там не має бути повітря з опалювальних систем.

Нагадаємо, що Запорізька область повністю готова до початку опалювального сезону. Однак існує ймовірність блекаутів через російські обстріли, тому наразі в регіоні працюють над створенням альтернативних джерел тепла.

Раніше ми писали, що за прогнозами Українського гідрометеорологічного інституту, зима 2024-2025 років в Україні буде аномально теплою.


Читайте також:

Кабінет міністрів запропонував проєкт закону, який передбачатиме вилучення земельних ділянок для будівництва фортифікаційних споруд. Власників можуть примусово позбавити права користування ділянкою.

Російські війська просунулися у Запорізькій області, а саме поблизу Левадного. Також окупували селище під Кураховим у Донецькій області.

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому було ухвалено низку рішень, зокрема щодо посилення системи протиповітряної оборони (ППО) в прикордонних та прифронтових регіонах.