Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Трамваї у Запоріжжі ходитимуть за новими маршрутами: які саме

Трамваї у Запоріжжі ходитимуть за новими маршрутами: які саме

Трамваї у Запоріжжі ходитимуть за новими маршрутами: які саме

Ілюстративне фото

Завтра, 17 жовтня, у Запоріжжі декілька трамваїв з 10:00 до 15:00 їздитимуть за зміненими маршрутами.  Це пов’язано з проведенням аварійних ремонтних робіт та робіт з кронування дерев.

Про це повідомляє EasyWay.

У Запоріжжі протягом п’яти годин деякі трамваї ходитимуть за зміненими маршрутами. Це пов’язано з проведенням робіт з кронування дерев по вулиці Поштовій. А також з проведенням аварійно-відновлювальних робіт в контактній мережі тролейбуса на ділянці від зупинки «Вулиця Сєдова» до вулиці Південне шосе.

Фото: EasyWay
Фото: EasyWay

Зміни стосуватимуться:

  • Трамваї №3 буде працювати за маршрутом «Запоріжжя-Ліве – Трамвайне депо»;
  • Трамваї №14 буде працювати за маршрутом «Автострада – Майдан Волі»;
  • Трамваї №16 буде працювати за маршрутом «Павло-Кічкас – Трамвайне депо»;
  • Тролейбус №9 буде працювати за маршрутом «БК ЗАлК – Набережна»;
  • Тролейбус №17 буде працювати за маршрутом «пл. Запорізька – пл. Профспілок».

Нагадаємо, що сьогодні, 16 жовтня, у Запоріжжі громадський транспорт ходитиме зі змінами в русі маршрутів. Це стосується комунальних автобусів та тролейбусів.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі продовжили ремонтні роботи на Дніпровській ГЕС до 18 жовтня. У зв’язку з цим рух греблею буде обмежено.


Читайте також:

16 жовтня, у Запоріжжі розпочнуть пробний пуск теплових мереж у рамках підготовки до опалювального сезону. Пуски проводитимуть у всіх районах Запоріжжя.

Кабінет міністрів запропонував проєкт закону, який передбачатиме вилучення земельних ділянок для будівництва фортифікаційних споруд. Власників можуть примусово позбавити права користування ділянкою.

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому було ухвалено низку рішень, зокрема щодо посилення системи протиповітряної оборони (ППО) в прикордонних та прифронтових регіонах.