Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » В одному з районів Запоріжжя не буде газу 17 жовтня (АДРЕСИ)

В одному з районів Запоріжжя не буде газу 17 жовтня (АДРЕСИ)

В одному з районів Запоріжжя не буде газу 17 жовтня (АДРЕСИ)

Ілюстративне фото

Сьогодні, 17 жовтня, низка будинків у Комунарському районі Запоріжжя тимчасово залишиться без газопостачання. Це пов’язано з проведенням технічного обслуговування газової мережі.

Про це повідомляє Запоріжгаз.

Тимчасове вимкнення газу відбудеться у зв’язку з проведенням обов’язкового технічного обслуговування внутрішньобудинкової газової мережі в багатоповерхівках Запоріжжя.

Газопостачання не буде за такими адресами:

  • Перемоги 85Б, 85А, 97А, 91, 105А, 85, 
  • Космічна 112А, 
  • Ладозька 17А.

Відновлення газопостачання буде після завершення необхідного комплексу робіт. 

Нагадаємо, що 17 жовтня, у Запоріжжі та в Запорізькій області не діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі розпочали пробний пуск теплових мереж у рамках підготовки до опалювального сезону. Пуски проводитимуть у всіх районах Запоріжжя.


Читайте також:

У прифронтовому Оріхові Запорізької області поліцейські спіймали на гарячому чоловіка, який продавав патрони та гранати. Продавцю зброї загрожує до семи років позбавлення волі.

У Запоріжжі розпочали будівництво дев’ятої підземної школи на території одного з ліцеїв міста. Вже розрили семиметровий котлован.

Для мешканців прифронтових населених пунктів Запорізької області проводиться евакуація до більш безпечних територій. Також із Запоріжжя курсують евакуаційні потяги до Львова та Хмельницького.

Кабінет міністрів запропонував проєкт закону, який передбачатиме вилучення земельних ділянок для будівництва фортифікаційних споруд. Власників можуть примусово позбавити права користування ділянкою.