Ми у соцмережах
Головна » Політика » Вікторію Галіціну звільнили з посади голови Бердянської міської війської адміністрації 

Вікторію Галіціну звільнили з посади голови Бердянської міської війської адміністрації 

Вікторію Галіціну звільнили з посади голови Бердянської міської війської адміністрації 

Вікторія Галіціна. Фото: Вікторія Галіціна/фейсбук

Начальницю Бердянської міської військової адміністрації Бердянського району Запорізької області Вікторію Галіціну звільнили з посади. 

Про це стало відомо з відповідного розпорядження №109/2024-рп на сайті Президента України за 16 жовтня 2024 року. 

Вікторія Галіціна перебувала на посаді начальниці Бердянської МВА з 18 серпня 2022 року. У 2021 році стала депутаткою Бердянської міської ради VIII скликання та очолила фракцію політичної партії “Слуга народу”. У 2020 році вона балотувалася на посаду міського голови Бердянська, проте набрала мало голосів підтримки. 

Наразі невідомо хто обійме посаду голови МВА замість Галіціної. Розпорядження про нове призначення поки не оприлюднили. 

Нагадаємо, що два з половиною роки Бердянськ знаходиться під тимчасовою російською окупацією. Inform.zp.ua поспілкувався із заступником голови Бердянської районної ради Віктором Дудукаловим, аби дізнатися про обстановку в місті та районі.

Раніше ми писали, що 7 жовтня, у Запоріжжі відбулася позачергова сесія міської ради. Секретарка Регіна Харченко скликала її через нещодавні руйнування інфраструктури внаслідок російських обстрілів.


Читайте також:

Російські війська просунулися у Запорізькій області, а саме поблизу Левадного. Також окупували селище під Кураховим у Донецькій області.

Держава гарантує народним депутатам компенсацію за оренду житла, якщо вони не забезпечені власним у столиці. Це право активно використовують деякі нардепи Запорізької області, хоча частина з них володіє значними активами, включно з незадекларованим майном.