Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Запоріжжі у краєзнавця Романа Акбаша згорів будинок 

В Запоріжжі у краєзнавця Романа Акбаша згорів будинок 

В Запоріжжі у краєзнавця Романа Акбаша згорів будинок 

Будинок Романа Акбаша після пожежі. Фото: фейсбук/Роман Акбаш

Вчора, 16 жовтня, у відомого запорізького краєзнавця та військового Романа Акбаша сталася вдома пожежа, ймовірно через несправну проводку. Він та його близькі вціліли, проте будинок більше не придатний до проживання.

Про це повідомив краєзнавець Роман Акбаш на своїй сторінці у фейсбук.

У Романа Акбаша згорів будинок, у якому він жив разом із дружиною та кішкою. Його доставили в лікарню.

“Пожежа. Вночі. Ймовірно щось сталося з проводкою. Масштаб наслідків такий, що починаємо наше життя майже з нуля. Проте ми всі живі. Шукали весь день нашу кицьку, ось лише щойно знайшли. Живу! Як ніколи ще буду вдячний за підтримку нашої родини”, – повідомив Акбаш у фейсбуці.

Нещодавно Роман Акбаш повернувся додому після поранення, яке отримав під час військової служби. Наразі родина знайшла прихисток у друзів, однак потребує фінансової підтримки.

Реквізити, щоб допомогти краєзнавцю та військовослужбовцю:

  • Картка Романа Акбаша –  4731219649473901
  • Картка його дружини (Монобанк) – 4441111156726642 

Читайте також:

У Запоріжжі мешканцям багатоповерхових будинків, де провели технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, незабаром надійдуть разові квитанції на оплату цієї послуги.

15 та 16 жовтня російські війська проводили наземні атаки на заході Запорізької області поблизу Малої Токмачки. Проте лінія фронту не змінилась.

У прифронтовому Оріхові Запорізької області поліцейські спіймали на гарячому чоловіка, який продавав патрони та гранати. Продавцю зброї загрожує до семи років позбавлення волі.