Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Відсьогодні на одному з автобусних маршрутів у Запоріжжі курсує тимчасовий перевізник

Відсьогодні на одному з автобусних маршрутів у Запоріжжі курсує тимчасовий перевізник

Відсьогодні на одному з автобусних маршрутів у Запоріжжі курсує тимчасовий перевізник

Ілюстративне фото

Відсьогодні на автобусному маршруті №58 у Запоріжжі почав працювати тимчасовий перевізник. На цей маршрут вже скоро мають обрати постійного оператора для перевезень.

Про це повідомляється на сайті Запорізької міської ради.

З 18 жовтня на маршруті №58 (від БУ ЗАлК до вул. Маршала Судця) курсує тимчасовий перевізник “Січ Альянс Груп”. Влада міста вирішила призначити тимчасового оператора на період, поки не відбудеться конкурс на постійного перевізника, який планується через три місяці.

Нагадаємо, ремонтні роботи на трамвайному трикутнику «Дніпроспецсталь» призведуть до тимчасового припинення руху трамвайного маршруту №3 на ділянці від зупинки «вул. Діагональна» до «Запоріжжя Ліве». Рух буде обмежено з 9:00 до 14:00.

У цей період трамвай №3 курсуватиме за маршрутом «Вокзал «Запоріжжя I» – «Запоріжцирк».

Крім того, з 19 по 25 жовтня у Запоріжжі рух Дніпровською ГЕС знову обмежать. Це пов’язано з продовженням ремонтних робіт на греблі.


Читайте також:

Мешканці Запоріжжя, чиє житло було зруйноване або пошкоджене російськими обстрілами, можуть отримати грошову допомогу або будматеріали. Їм пропонується на вибір вісім пакетів допомоги, відповідно до типу будинку та руйнувань.

У Запоріжжі мешканцям багатоповерхових будинків, де провели технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, незабаром надійдуть разові квитанції на оплату цієї послуги.