Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 968-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

968-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

968-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

Иллюстративное изображение

Як минув 968-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

Відсьогодні на автобусному маршруті №58 у Запоріжжі почав працювати тимчасовий перевізник. На цей маршрут вже скоро мають обрати постійного оператора для перевезень.

З 1 листопада у Шевченківському районі Запоріжжя гімназії №55 та №64 розпочнуть навчання у змішаному форматі.

У місцевому муніципальному транспорті Запоріжжя впроваджується автоматизована система обліку оплати проїзду (АСООП).

Inform.zp.ua вирішив розібратися, навіщо викопували траншею біля зупинки громадського транспорту напроти ТЦ “України”, та чому так довго не заривали її.

З 18 по 20 жовтня в Запоріжжі подовжать роботу громадського транспорту у зв’язку з проведенням масштабного фестивалю GOGOLFEST.

Два сервісні центри МВС в Запоріжжі почали працювати в укриттях. Вони розміщені у підвальному приміщенні за однією адресою вул. Бабури козака, 9а.

Національний банк України (НБУ) оголосив про поступову заміну банкнот номіналом 50 та 200 гривень старого зразка (випусків 2003-2007 років). Процес почнеться з 1 листопада 2024 року, і він стане завершальним етапом осучаснення банкнотного ряду національної валюти.

Впродовж дня фахівці досліджували стан атмосферного повітря у Вознесенівському та Олександрівському районах Запоріжжя, і в одному з них виявили значне перевищення шкідливих речовин.