Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі відкриють оновлений ЦНАП: де саме

У Запоріжжі відкриють оновлений ЦНАП: де саме

У Запоріжжі відкриють оновлений ЦНАП: де саме

Ремонт ЦНАПу по вул. Кияшка, 22

У Запоріжжі триває ремонт будівлі Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) по вулиці Кияшка, 22. Відкриття оновленого центру заплановане на зиму цього року.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Центр постраждав внаслідок обстрілу у 2022 році. Підрядники вже виконали значну частину робіт: демонтували пошкоджені елементи, посилили несучі конструкції, відновили стіни, замінили інженерні та електричні мережі, а також провели оздоблювальні роботи. Загальна площа відремонтованої будівлі складатиме 370 квадратних метрів.

Облаштування прилеглої території по вул. Кияшка, 22
Ремонт ЦНАПу по вул. Кияшка, 22

За словами виконуючої обов’язки міського голови Регіни Харченко, новий ЦНАП буде безбар’єрним і матиме спеціальну зону для надання послуг ветеранам та їхнім сім’ям. Крім того, поруч із будівлею облаштують стоянку для зручності відвідувачів.

Ремонт ЦНАПу по вул. Кияшка, 22
Ремонт ЦНАПу по вул. Кияшка, 22

Директорка департаменту адміністративних послуг Наталя Мила зазначила, що в цьому ЦНАПі надаватимуть 375 різних послуг, що відповідає рівню інших філій. Вона також наголосила на збільшенні кількості адміністраторів для покращення обслуговування.

Будівельні роботи вже на фінальному етапі, і після встановлення техніки, наданої міжнародними партнерами з GIZ, центр зможе приймати відвідувачів у грудні цього року.