Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни завдали удари КАБами у трьох районах Запоріжжя 19 жовтня, – Харченко

Росіяни завдали удари КАБами у трьох районах Запоріжжя 19 жовтня, – Харченко

Росіяни завдали удари КАБами у трьох районах Запоріжжя 19 жовтня, – Харченко

Росіяни завдали удару по Запоріжжю 19 жовтня

Внаслідок авіаудару по Запоріжжю вчора, 19 жовтня, є руйнування у трьох районах міста, а саме в Олександрівському, Шевченківському та Хортицькому. Постраждали 10 людей.

Про це повідомляє в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко у своєму телеграм-каналі.

В Олександрівському, Шевченківському та Хортицькому районах міста внаслідок вчорашньої атаки керованими авіаційними бомбами пошкоджено 15 багатоповерхівок і два приватних домоволодіння. А також одне нежитлове приміщення.

Станом на 9:23 у лікарні залишаються троє людей, повідомляє Іван Федоров. Серед них 55-річний чоловік в стані середньої важкості, двоє дівчат 9 та 13 років кілька днів побудуть під контролем лікарів. Ще семеро лікуються вдома.

На місцях влучень досі працюють рятувальні служби. Станом на 8 ранку комунальники закрили пошкоджені вікна в трьох багатоквартирних будинках та в одній приватній оселі. 

Нагадаємо, що 19 жовтня, Запоріжжя зазнало двох ударів від російських військ, унаслідок чого постраждали четверо людей, а також було завдано значних руйнувань. Аварійно-рятувальні служби працюють на місці події.


Читайте також:

Влучання поблизу гіпермаркету, потенційно нерозірваний КАБ та евакуація: подробиці удару по Запоріжжю

Під час 58-го обміну військовополоненими додому повернули ще 5 воїнів із Запорізької області. Загалом цього разу вдалося звільнити 95 військових.

У Запоріжжі триває ремонт будівлі Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) по вулиці Кияшка, 22. Відкриття оновленого центру заплановане на зиму цього року.