Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Україна повернула тіла чотирьох полеглих воїнів на Запорізькому напрямку

Україна повернула тіла чотирьох полеглих воїнів на Запорізькому напрямку

Україна повернула тіла чотирьох полеглих воїнів на Запорізькому напрямку

Фотоілюстрація/Фотоиллюстрация

Днями в Україну повернули тіла 501 загиблого військовослужбовця. Серед них четверо полеглих під час бойових операцій на Запорізькому напрямку.

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими. 

За результатами репатріаційних заходів в Україну повернули 501 полеглого бійця. Зокрема вдалося повернути 382 тіла військових, що загинули на Авдіївському напрямку, 56 полеглих воїнів з Бахмутського напрямку, 45 тіл з Мар’їнського напрямку, 6 тіл полеглих на Вугледарському напрямку, 4 полеглих воїна на Запорізькому напрямку, 7 тіл оборонців, що воювали на Луганському напрямку. Також вдалося повернути 1 тіло з моргу на території Росії. 

Далі Сили Оборон перевезуть репатрійовані тіла та останки до державних установ. Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих.Після ідентифікації тіла військових передадуть родинам для гідного поховання.

Нагадаємо, що під час 58-го обміну військовополоненими додому повернули ще 5 воїнів із Запорізької області. Загалом цього разу вдалося звільнити 95 військових.

Раніше ми писали, що Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими провів 58-й обмін військовополоненими, за результатом якого вдалося звільнити 95 українських захисників.


Читайте також:

Внаслідок авіаудару по Запоріжжю вчора, 19 жовтня, є руйнування у трьох районах міста, а саме в Олександрівському, Шевченківському та Хортицькому. Постраждали 10 людей.

19 жовтня, мережею поширилося відео, на якому працівник запорізького ТЦК відкрив стрілянину у повітря під час конфлікту з місцевими мешканцями. Наразі триває службове розслідування.