Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Якою буде погода у Запоріжжі на наступному тижні: прогноз синоптиків

Якою буде погода у Запоріжжі на наступному тижні: прогноз синоптиків

Якою буде погода у Запоріжжі на наступному тижні: прогноз синоптиків

Осінь

На наступному тижні у Запоріжжі очікується незначне потепління. Температура повітря становитиме від +12 до +16 градусів вдень. Опадів не прогнозується.

Про це повідомляє Sinoptik.ua.

21 жовтня у Запоріжжі похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Температура повітря становитиме мінімально +5 градусів, але вдень підніметься до +12 градусів.

22 жовтня вранці небо в місті буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Опадів не прогнозується.

Прогноз погоди в Запоріжжі. Фото: Sinoptik.ua

23 жовтня до обіду у Запоріжжі протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Дощів синоптики не обіцяють. Цей день має бути найтеплішим за весь тиждень, температура повітря складатиме максимально +16 градусів.

24 жовтня у Запоріжжі похмурою погода буде тільки вранці, а день та вечір обіцяють бути безхмарними. Вітер буде помірним, а опадів не прогнозується.

25 жовтня в місті протягом усього дня будуть хмари, проте дощів не очікується. Температура повітря становитиме від +5 до +13 градусів тепла. 

26 жовтня хмари зникнуть вранці та протягом усього дня у Запоріжжі буде стояти ясна погода. Опадів синоптики не обіцяють, а температура буде складати від +6 до +12 градусів. 


Читайте також:

У Запоріжжі фахівці законсервували залишки одного з старовинних човнів, знайдені на Хортиці після обміління Дніпра, внаслідок підриву Каховської ГЕС. 

Внаслідок авіаудару по Запоріжжю вчора, 19 жовтня, є руйнування у трьох районах міста, а саме в Олександрівському, Шевченківському та Хортицькому. Постраждали 10 людей.

19 жовтня, мережею поширилося відео, на якому працівник запорізького ТЦК відкрив стрілянину у повітря під час конфлікту з місцевими мешканцями. Наразі триває службове розслідування.