Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Запоріжгазі назвали адреси будинків, де тимчасово перекриють газопостачання

У Запоріжгазі назвали адреси будинків, де тимчасово перекриють газопостачання

У Запоріжгазі назвали адреси будинків, де тимчасово перекриють газопостачання

Газ

Завтра, 22 жовтня, у Запоріжжі в Хортицькому районі низка будинків залишиться без газопостачання у звʼязку з проведенням газонебезпечних робіт за адресою вулиця Стародніпровська, 30.

Про це повідомляє Запоріжгаз.

Обмеження газопостачання житлових будинків відбудеться з 8:30 за адресами:

  • вул. Стародніпровська: 11, 14/1, 15, 15-А, 19, 20, 21, 22

Відключення газу триватиме з 22 по 23 жовтня. Після завершення робіт газопостачання буде відновлено відповідно до пункту 17 розділу VII Правил безпеки систем газопостачання, затверджених наказом Міністерства енергетики України.

Щоб відновлення газопостачання пройшло без затримок, власникам будинків потрібно забезпечити доступ до своїх газових приладів.

Як користуватися газом після обстрілу: правила безпеки

Раніше ми писали, після того, як в місті пролунали вибухи недалеко від вашого будинку, необхідно виконати декілька кроків перед тим, як користуватися газом:

  • огляньте внутрішні та зовнішні газові мережі на предмет пошкодження;
  • якщо виявили хоч незначні пошкодження, або відчули запах газу викликайте 104;
  • обов’язково перекрийте крани перед газовими приладами і чекайте фахівців.

Нагадаємо, що згідно з інформацією директора Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької ОДА Віталія Литвиненка, новий опалювальний сезон у Запоріжжі та Запорізькій області планується на початок листопада.


Читайте також:

Указом Президента України нагородили посмертно орденом “За мужність” III ступеня військового з Вільнянської міської територіальної громади Дмитра Тімакова. Почесну відзнаку отримала його матір.

Мережею поширилося відео, на якому працівник запорізького ТЦК відкрив стрілянину у повітря під час конфлікту з місцевими мешканцями. Наразі триває службове розслідування.