Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У двох районах Запоріжжя на містян напали з ножем: які наслідки

У двох районах Запоріжжя на містян напали з ножем: які наслідки

У двох районах Запоріжжя на містян напали з ножем: які наслідки

Иллюстративное фото

Днями у Запоріжжі затримали двох містян, які нанесли ножові поранення громадянам. Замахи відбулися у Комунарському та Заводському районах. Зловмисників затримали та тримають під вартою.

Про це повідомляє Поліція Запорізької області. 

За даними слідства, 17 жовтня в Комунарському 55-річний чоловік наніс ножові поранення знайомому. Потерпілого госпіталізували із проникаючим пораненням шиї. Про злочин повідомила колишня співмешканка пораненого чоловіка. 

Затримали двох містян, які напали з ножем на запоріжців. Фото: Нацполіція

Відомо, що зловмисник вже був неодноразово судимий за тяжкі злочини. На підґрунті неприязних відносин, він прийшов додому до запоріжця та намагався його вбити ножем. Нині чоловік перебуває під вартою, його підозрюють у скоєнні замаху.

Того ж дня у Заводському районі 29-річний чоловік двічі вдарив ножем 57-річного потерпілого у живіт. Замах стався під час розпиття алкогольних напоїв, після чого виник конфлікт. Пораненого госпіталізували, а зловмисника підозрюють у скоєнні умисних тяжких тілесних пошкоджень. Наразі триває досудове розслідування. 


Читайте також:

Вчора, 15 жовтня, у прифронтовому Оріхові Запорізької області поліцейські спіймали на гарячому чоловіка, який продавав патрони та гранати. Продавцю зброї загрожує до семи років позбавлення волі.

Колишнього заступника начальника Мелітопольського відділу Державної міграційної служби судитимуть за колабораціонізм. Чоловік видавав російські паспорти та брав участь в організації «референдуму» в тимчасово окупованому Мелітополі.

У Запоріжжі поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який побив у кафе 21-річну дівчину та скинув її зі сходів. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.