Ми у соцмережах
Головна » Політика » Матвієнко очолить Бердянську МВА замість звільненої Галіциної: його декларація

Матвієнко очолить Бердянську МВА замість звільненої Галіциної: його декларація

Матвієнко очолить Бердянську МВА замість звільненої Галіциної: його декларація

Бердянськ / Бердянск

16 жовтня президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення Вікторії Галіциної з посади начальниці Бердянської міської військової адміністрації. Натомість її обов’язки виконуватиме перший заступник Микола Матвієнко.

Про це повідомляє Бердянська міська військова адміністрація.

“Наказом начальника Бердянської міської військової адміністрації від 12.08.2024 № 101 було затверджено розподіл обов’язків між начальником адміністрації, першим заступником, заступником начальника та керівником апарату адміністрації. Згідно з цим наказом, перший заступник начальника військової адміністрації виконує обов’язки начальника адміністрації у разі відсутності останнього”, – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішуються юридичні питання, і Бердянська МВА продовжує працювати у штатному режимі.

Миколу Матвієнка призначено першим заступником Галіциної у лютому 2024 року.

Серед нерухомості у тимчасово окупованому Бердянську в його декларації зазначено, що він володіє квартирою площею 65,6 м², нежитловою будівлею площею 132,8 м², будинком площею 56,4 м², кількома нежитловими об’єктами та земельними ділянками (частина нерухомості також належить його дружині Катерині Матвієнко), а також кафе, що є об’єктом спільної власності.

У Матвієнка значний автопарк, до якого входять: TOYOTA LAND CRUISER 2005 року, CHEVROLET AVEO 2005 року, LEXUS GX 470 2004 року, AUDI 2005 року, два вантажних автомобілі DAF та напівпричіп KOGEL. У власності його дружини є три легкові автомобілі.

Матвієнко також є співвласником ТОВ “БЕРДА-АГРО”. До повномасштабного вторгнення ця фірма була зареєстрована в Бердянську, а зараз – у Запоріжжі.


Нагадаємо, що два з половиною роки Бердянськ знаходиться під тимчасовою російською окупацією. Inform.zp.ua поспілкувався із заступником голови Бердянської районної ради Віктором Дудукаловим, аби дізнатися про обстановку в місті та районі