Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 972-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

972-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

972-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

Максим Отінов. Фото: 65 ОБМ ЗСУ

Як минув 972-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

З 21 жовтня 2024 року в Запорізькій області стартувала осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. Вона охопить територію площею 1230,99 кв. км і проводиться в 14 територіальних громадах області.

В Україні цьогоріч востаннє переводитимуть годинник на “зимовий час”, тобто на годину назад. Цей перехід відбудеться у ніч з 26 на 27 жовтня з 4:00 ранку на 3:00. 

Після вчорашньої ракетної атаки на Запоріжжя кількість поранених зросла до 20 осіб.

У Запорізькій області розпочато пілотний проєкт, спрямований на профілактику та ранню діагностику онкологічних захворювань.

16 жовтня президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення Вікторії Галіциної з посади начальниці Бердянської міської військової адміністрації. Натомість її обов’язки виконуватиме перший заступник Микола Матвієнко.

Один із командирів оборони “Азовсталі” Сергій Волинський, відомий за позивним “Волина”, який у 2022 році повернувся з російського полону, прокоментував встановлення в Запоріжжі інсталяції “Дерево пам’яті” на своїй сторінці у Facebook.

У третьому кварталі 2024 року фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели позапланову перевірку комунального підприємства, яке надає послуги з вивезення твердих побутових відходів у Запорізькому районі. Причиною перевірки стало колективне звернення від споживачів.