Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 973-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

973-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

973-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

Війна в Україні. Ілюстративне фото

Як минув 973-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

У Запоріжжі викрили злочинну групу, яка за неправомірну винагороду допомагала військовозобов’язаним уникати служби за допомогою підроблених медичних діагнозів. 

Від початку року в Запоріжжі комендантську годину порушили майже 500 громадян. Деяких порушників, що не мають з собою документів, можуть доставити у відділок поліції.

Російські війська атакували цивільний автомобіль за допомогою дрона поблизу селищ Степногірськ і Приморськ у Василівському районі Запорізької області.

Сьогодні, 23 жовтня, під час чергової сесії Запорізької міської ради обрали нову депутатку від партії “Слуга народу” — Катерину Звєрєву.

Редактор видання “Локатор Медіа”, яке було релоковане до Запоріжжя, Олександр Пилипенко, повідомив про тиск з боку співробітників СБУ.

Під час чергової двадцять п’ятої сесії Запорізької міської ради, що відбулася 23 жовтня, було прийнято 92 рішення, що охоплюють різні сфери життєдіяльності міста. 

Запоріжжя продовжує залишатися одним із міст з найдоступнішими цінами на нерухомість в Україні. За даними аналітиків, середня ціна за квадратний метр житла в новобудовах міста становить 26 000 гривень.