Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Запоріжців попереджають про неприємний запах в місті наступними днями: причини

Запоріжців попереджають про неприємний запах в місті наступними днями: причини

Запоріжців попереджають про неприємний запах в місті наступними днями: причини

Ілюстративне фото

Протягом наступних трьох днів, з 24 по 26 жовтня, у Запоріжжі містяни можуть відчути неприємний запах через погодні умови.

Про це повідомляють в Запорізькій обласній державній адміністрації з посиланням на Запорізький обласний центр з гідрометеорології.  

Неприємний запах, який можуть відчути місцеві мешканці, в ЗОДА пояснюють несприятливими погодними умовами. Протягом 24-26 жовтня в Запоріжжі очікується північно-західний та північно-східний напрямки вітру.

“Це може призвести до накопичення шкідливих речовин, у тому числі з неприємним запахом, у приземному шарі атмосфери”, – йдеться у повідомленні. 

Мешканцям міста Запоріжжя рекомендують дотримуватися правил гігієнічної безпеки.


Читайте також:

Під час чергової двадцять п’ятої сесії Запорізької міської ради, що відбулася 23 жовтня, було прийнято 92 рішення, що охоплюють різні сфери життєдіяльності міста. Серед ключових напрямків — зміни до бюджету, ремонт пошкодженого житла, соціальний захист та оновлення інфраструктури.

22 і 23 жовтня російські війська пробували наступати на заході Запорізької області. Зокрема вони атакували біля Роботиного, Малої Токмачки та Новоданилівки, але підтверджених змін на лінії фронту не було.

Редактор видання “Локатор Медіа”, яке було релоковане до Запоріжжя, Олександр Пилипенко, повідомив про тиск з боку співробітників СБУ.

Запоріжжя продовжує залишатися одним із міст з найдоступнішими цінами на нерухомість в Україні. За даними аналітиків, середня ціна за квадратний метр житла в новобудовах міста становить 26 000 гривень. Це один із найнижчих показників серед великих міст України.