Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжців запрошують писати наживо Всеукраїнський радіодиктант: як долучитися

Запоріжців запрошують писати наживо Всеукраїнський радіодиктант: як долучитися

Запоріжців запрошують писати наживо Всеукраїнський радіодиктант: як долучитися

Радіодиктант

Завтра, 25 жовтня, пройде Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Запоріжців запрошують долучитися офлайн в безпечному просторі  «Затишно space».

Про це повідомляє  безпечний простір «Затишно space» у своєму телеграм-каналі. 

Безпечний простір «Затишно space» від Благодійного фонду «Схід SOS» запрошує всіх охочих у Запоріжжі взяти участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. 

Запрошення для запоріжців писати наживо радіодиктант. Фото: «Затишно space»

Захід відбудеться о 10:30 за адресою вулиця Південноукраїнська, 3 (зупинка Миру, навпроти ресторану “Mimmo”). Зареєструватися на участь можна за посиланням. Також для уточнень можна зателефонувати за номером простору: +38(097) 021 41 53.

Цьогоріч авторкою тексту стане письменниця та есеїстка Оксана Забужко. Читатиме диктант для українців письменник, музикант і військовослужбовець Павло Вишебаба. 


Читайте також:

Один із командирів оборони “Азовсталі” Сергій Волинський, відомий за позивним “Волина”, який у 2022 році повернувся з російського полону, прокоментував встановлення в Запоріжжі інсталяції “Дерево пам’яті” на своїй сторінці у Facebook.

25 жовтня у Запоріжжі відбудеться відкриття нової виставки живописця Тіберія Сільваші під назвою “Випадковості”.  

У Запоріжжі з’явилися нові артоб’єкти, створені за ініціативою мікромедіа “Яктитам”. Вони розташовані вздовж проспекту Соборного. Inform.zp.ua поспілкувався з культорологинею та арткураторкою Льоною Радченко, яка займалась організацією проєкту та залучала українських сучасних митців до створення символів.