Ми у соцмережах
Головна » Події » Культура » “Запорізька Січ” працюватиме за новим графіком з 1 листопада

“Запорізька Січ” працюватиме за новим графіком з 1 листопада

“Запорізька Січ” працюватиме за новим графіком з 1 листопада

Хортиця

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» змінює графік роботи з 1 листопада 2024 року. Відтепер музей не працюватиме у понеділок та вівторок.

Про це повідомляє Національний заповідник “Хортиця” в телеграм-каналі. 

З 1 листопада 2024 року історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» працюватиме за новим графіком. Музей можна буде відвідати з середи по неділю з 9:00 до 16:00. Каса зачиняється о 15:30. У понеділок та вівторок комплекс буде зачинений.

Ціни вхідного квитка до історико-культурного комплексу «Запорозька Січ»:

  • для дорослих – 100 грн;
  • для дітей шкільного віку та студентів – 50 грн; 
  • для пільгових категорій громадян – 50 грн.

Телефон для отримання інформації та замовлення екскурсій  095-914-77-06, 096-254-12-09.

Нагадаємо, що з весни цього року запоріжці можуть відвідати острів Хортиця. Однак досі дозволено перебувати не на всій його території. Inform.zp.ua з’ясували, що можна подивитись у заповіднику, і чи не планують найближчим часом відкрити ті локації та пам’ятки на острові, які поки що відвідати неможливо.


Читайте також:

Сьогодні, 25 жовтня, в Україні пройшов Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. У Запоріжжі також долучилися до його написання. Журналісти Infrom.zp.ua побували в безпечному просторі “Затишно space” від Благодійного фонду “Схід SOS”. Прийти туди і взяти участь у написанні могли всі охочі.

Запоріжців попереджають, що цієї зими в місті може зовсім не бути електроенергії. Міська влада оснащує лікарні та школи альтернативними джерелами живлення.