Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області пролунають звуки вибухів: причини

У Запорізькій області пролунають звуки вибухів: причини

У Запорізькій області пролунають звуки вибухів: причини

Запоріжців попереджають про вибухи

Сьогодні, 26 жовтня, на території Новоолександрівської ОТГ проводитимуться роботи зі знищення боєприпасів. У зв’язку з цим жителі області можуть чути звуки вибухів.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Запорізькій області.

Поліцейські управління вибухотехнічної служби виконуватимуть роботи зі знищення боєприпасів з 10:20 до 13:00. Жителів Запоріжжя та Запорізької області просять зберігати спокій.

“Просимо зберігати спокій при звуках вибухів та реагувати лише на сигнали повітряної тривоги!” – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, 27 вересня на території селища у Запорізького району знайшли нерозірваний вибухонебезпечний предмет — ним виявилася фугасна авіаційна бомба (ФАБ -250). Рятувальника вдалося її знищити.


Читайте також:

Шестеро керівників обласних і спеціалізованих прокуратур, зокрема очільник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник, подали заяви про звільнення після скандалу з отриманням підвищених пенсій.

Військовозобов’язані, які раніше були визнані непридатними до військової служби в мирний час за рішенням військово-лікарських комісій, мають пройти медичну комісію повторно.

З прифронтового селища Приморське Запорізької області евакуювали у Львівську область багатодітну родину. Вивезенням сім’ї займались поліцейські.