Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни перекидають додаткові резерви на запорізький напрямок (КАРТА)

Росіяни перекидають додаткові резерви на запорізький напрямок (КАРТА)

Росіяни перекидають додаткові резерви на запорізький напрямок (КАРТА)

Фото: Генштаб ЗСУ / Фото: Генштаб ВСУ

24 і 25 жовтня російські війська продовжували штурми на заході Запорізької області, зокрема на північний схід від Роботиного біля Новоандріївки та на північ від Роботиного в напрямку Новоданилівки. Наразі підтверджених змін на лінії фронту немає.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Речник Української добровольчої армії Сергій Братчук також зазначив 25 жовтня, що російські війська перекидають додаткові резервні сили на запорізький напрямок із тилових районів, які тимчасово окуповані Росією. Братчук повідомив, що російські війська активізують штурмові дії, а їхні диверсійно-розвідувальні групи намагаються виявити вразливі місця в українській обороні на цьому напрямку.

Росіяни перекидають додаткові резерви на Запорізькій напрямок. Карта: Інституту вивчення війни

Нагадаємо, російські військові, ймовірно, готуються до активного просування в напрямку міста Запоріжжя, що може свідчити про їхній намір посилити тиск на цій ділянці фронту.


Читайте також:

Запоріжців попереджають, що цієї зими в місті може зовсім не бути електроенергії. Міська влада оснащує лікарні та школи альтернативними джерелами живлення.

З’явилась інформація, що росіяни таємно поховали тіла двох підлітків з Бердянська Тиграна Оганнісяна і Микити Ханганова, яких жорстоко вбили.

22 і 23 жовтня російські війська пробували наступати на заході Запорізької області. Зокрема вони атакували біля Роботиного, Малої Токмачки та Новоданилівки, але підтверджених змін на лінії фронту не було.