Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі чоловік вкрав автомобіль без акумулятора (ФОТО)

У Запоріжжі чоловік вкрав автомобіль без акумулятора (ФОТО)

У Запоріжжі чоловік вкрав автомобіль без акумулятора (ФОТО)

Викрадене авто

У Дніпровському районі Запоріжжя 27-річний місцевий житель викрав легковий автомобіль марки ГАЗ-24, який належав 63-річній запоріжанці. Зловмисник відбуксирував авто до гаражного кооперативу, використавши інший автомобіль тієї ж марки.

Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області.

Інцидент стався 19 жовтня, коли власниця помітила зникнення автомобіля, що стояв без акумулятора у дворі багатоповерхівки. Жінка одразу звернулась до поліції, яка провела оперативні заходи, включаючи огляд місця події, перевірку відеокамер та опитування свідків.

Правоохоронці швидко відстежили маршрут викрадача та встановили місце, куди він відбуксирував автомобіль.

За фактом викрадення поліція повідомила підозрюваного про порушення, передбачене ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, яке карається до п’яти років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування, і вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, днями у Запоріжжі затримали двох містян, які нанесли ножові поранення громадянам. Замахи відбулися у Комунарському та Заводському районах. Зловмисників затримали та тримають під вартою.

Читайте також: днями у Запоріжжі патрульні переслідували мотоцикліста у стані сп’яніння, який рухався тротуаром. У нього знайшли наркотичні речовини.