Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 976-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

976-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

976-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

Максим Отінов. Фото: 65 ОБМ ЗСУ

Як минув 976-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

Шестеро керівників обласних і спеціалізованих прокуратур, зокрема очільник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник, подали заяви про звільнення після скандалу з отриманням підвищених пенсій.

Військовозобов’язані, які раніше були визнані непридатними до військової служби в мирний час за рішенням військово-лікарських комісій, мають пройти медичну комісію повторно.

Росіяни перекидають додаткові резерви на запорізький напрямок.

Працівники, які отримали статус заброньованих до 31 травня 2024 року, зможуть продовжити цей термін ще на аналогічний період без додаткових перешкод.

56-річна жителька Запоріжжя публічно підтримувала дії окупаційної влади РФ та висловлювала негативне ставлення до українського уряду на власній сторінці в соціальній мережі. Свої проросійські погляди вона також неодноразово висловлювала в коментарях під дописами інших користувачів, виправдовуючи збройну агресію Росії.

З 1 листопада припиняють курсування приміські поїзди №6491 “Запоріжжя-2” – Марганець та №6076 Марганець – “Запоріжжя-2”.

З початку епідемічного сезону в Запорізькій області не зафіксовано випадків грипу, а COVID-19 залишається поодиноким явищем.

Вчора, 25 жовтня, в Запоріжжі провели моніторинг якості повітря, під час якого виявили небезпечну речовину — фенол.

Запорізький обласний центр з гідрометеорології попереджає мешканців Запоріжжя та області про небезпечні погодні умови.