Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 977-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

977-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

977-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

Иллюстративное изображение

Як минув 977-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

26 жовтня російські війська здійснили атаку на північ від Роботиного в напрямку Новоданилівки.

З 22 до 31 жовтня в Україні стартує перша хвиля виплат у межах «Національного кешбеку». Усього 646 378 українців отримають 37,2 млн грн за покупки, здійснені у вересні. Використати ці кошти можна на оплату комунальних, медичних послуг, транспорту або спрямувати на підтримку Збройних Сил України чи придбання військових облігацій.

Основна котельня Хортицького району та Запорізька дитяча лікарня № 5 завершили підготовку до опалювального сезону.

До 31 грудня 2024 року окупаційна влада на тимчасово окупованих територіях Запорізької області змушує місцевих жителів отримати російські паспорти.

Сьогодні, 27 жовтня, з’явилися повідомлення про мінування ТЦ “Україна”, який знаходиться майже в центрі міста.

У жовтні працівники КРБП «Зеленбуд» почали висаджувати на проспекті Соборному липи. За місяць тут вже з’явилися 58 нових дерев.

Сьогодні, 27 жовтня, російські війська обстріляли Запорізький район, завдавши ушкоджень житловому будинку та поранивши жінку.

Сьогодні, 27 жовтня, російські війська здійснили напад на Гуляйпільську громаду, використавши дрон, внаслідок чого двоє людей отримали поранення.

Речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин у ефірі телемарафону повідомив про стабілізаційні заходи, які проводить українська армія поблизу села Левадне Запорізької області, розташованого неподалік адміністративного кордону з Донецькою областю.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Тетяни Кучерявої на посаду начальниці Роздольської сільської військової адміністрації у Василівському районі Запорізької області.