Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни атакували на заході Запорізької області: який результат

Росіяни атакували на заході Запорізької області: який результат

Росіяни атакували на заході Запорізької області: який результат

Фото: Генштаб ЗСУ / Фото: Генштаб ВСУ

26 і 27 жовтня російські війська атакували населені пункти Запорізької області. Зокрема проводили наземні атаки на північ від Роботиного.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

27 жовтня росіяни продовжували наземні атаки на заході Запорізької області. Проте лінія фронту не зазнала змін. Також протягом двох днів, 26 і 27 жовтня, окупанти атакували в районі Новоданилівки, що на північ від Роботиного.

Про бойові зіткнення на кордоні Донецької та Запорізької областей не повідомляли ні російська, ні українські джерела. Крім того, 27 жовтня, речник Сил Оборони Півдня Владислав Волошин підтвердив, що росіянам вдалося захопити селище Левадне (на південний захід від Великої Новосілки).

Нагадаємо, що речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин у ефірі телемарафону повідомив про стабілізаційні заходи, які проводить українська армія поблизу села Левадне Запорізької області, розташованого неподалік адміністративного кордону з Донецькою областю.

Раніше ми писали, що 26 жовтня російські війська здійснили атаку на північ від Роботиного в напрямку Новоданилівки.


Читайте також:

27 жовтня, російські війська здійснили напад на Гуляйпільську громаду, використавши дрон, внаслідок чого двоє людей отримали поранення.

27 жовтня, російські війська обстріляли Запорізький район, завдавши ушкоджень житловому будинку та поранивши жінку.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Тетяни Кучерявої на посаду начальниці Роздольської сільської військової адміністрації у Василівському районі Запорізької області.