Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » За найгіршим сценарієм взимку Запоріжжя буде цілодобово без світла, – Лишенко

За найгіршим сценарієм взимку Запоріжжя буде цілодобово без світла, – Лишенко

За найгіршим сценарієм взимку Запоріжжя буде цілодобово без світла, – Лишенко

Иллюстративное фото

Взимку росіяни можуть знову намагатися знеструмити Запоріжжя та область. Місто може залишитися повністю без світла за найгіршим сценарієм.

Про це повідомив депутат Запорізької обласної ради Сергій Лишенко в етері 24 Каналу. 

У Запоріжжі після російського обстрілу на Дніпровську ГЕС, погіршилась ситуація із забезпеченням електроенергією міста. У зв’язку з цим, в Запоріжжі готуються до можливого блекауту. 

“Після того, як був пошкоджений ДніпроГЕС, забезпечити власну генерацію в Запоріжжі стало дуже важко. І сонячні панелі навіть не забезпечують необхідної кількості електроенергії. Можливо у найгіршому сценарії дійсно ми залишилося без світла цілодобово. Але я думаю, що все ж таки – це найгірший сценарій, який не справдиться.”, – зазначив депутат.

Нагадаємо,що Запорізька область повністю готова до початку опалювального сезону. Однак існує ймовірність блекаутів через російські обстріли, тому наразі в регіоні працюють над створенням альтернативних джерел тепла.


Читайте також:

Збройні Сили України будують фортифікаційні споруди в Запорізькій області та навколо Покровська у Донецькій області. 

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Тетяни Кучерявої на посаду начальниці Роздольської сільської військової адміністрації у Василівському районі Запорізької області.

26 жовтня, в одному з районів Запоріжжя 10-річний хлопчик потрапив у неприємну ситуацію — він впав у неексплуатований підвал і не зміг самостійно вибратися.