Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Стала відома дата пуску опалення у домівках запоріжців: подробиці

Стала відома дата пуску опалення у домівках запоріжців: подробиці

Стала відома дата пуску опалення у домівках запоріжців: подробиці

Опалювальний сезон

У Запоріжжі опалювальний сезон розпочнеться 31 жовтня. Наразі відповідне рішення готується у міській раді.

Про це повідомив генеральний директор Концерну «МТМ» Сергій Астапенков під час брифінгу Запорізької обласної державної адміністрації.

Опалювальний сезон у Запоріжжі планують розпочати 31 жовтня. Вже скерували відповідне рішення до міської ради.

“Ми готові, персонал на котельнях є, штатний розклад у нас складений, тому ми готові у повному обсязі почати опалювальний період”, – повідомив Сергій Астапенков. 

За словами гендиректора, мережі Концерну та внутрішньобудинкові системи у майже 3,5 тисячах багатоповерхівок заповнені теплоносієм.


Читайте також:

З 22 до 31 жовтня в Україні стартує перша хвиля виплат у межах «Національного кешбеку». Усього 646 378 українців отримають 37,2 млн грн за покупки, здійснені у вересні. Використати ці кошти можна на оплату комунальних, медичних послуг, транспорту або спрямувати на підтримку Збройних Сил України чи придбання військових облігацій.

У Запорізькій області військові будують другу та третю лінію оборони. Зведення фортифікаційних споруд завершать на наступному тижні, далі почнуть будівництво оборони міст в області. 

Взимку росіяни можуть знову намагатися знеструмити Запоріжжя та область. Місто може залишитися повністю без світла за найгіршим сценарієм.

Переселенці з Оріхівської громади зможуть отримати гуманітарну допомогу в Запоріжжі. Продуктові набори видаватимуть 29 і 30 жовтня.